Wil jij zo snelmogelijk van de Tinnitus af?

10 VRAGEN

Wil jij zo snelmogelijk van de Tinnitus af?

Drie geheimen die jouw Tinnitus beinvloeden

DRIE GEHEIMEN DIE DE TINNITUS BEÏNVLOEDEN

Wist je dat jij Tinnitus een afleidingsstrategie is van het onderbewuste? 

Ik weet dat het gek klinkt, omdat we zo gewend zijn, om te horen dat je er maar mee moet leren leven, en hoewel daar een kern van waarheid in zit, klopt het ook niet helemaal en ga ik vandaag drie geheimen met je delen die een revolutie teweeg zullen brengen in de manier waarop jij tegen je Tinnitus aan kijkt.  

Ik ben Alex Parengkuan, van origine ben ik fysiotherapeut en coach. Ik hielp honderden ondernemers van hun chronische klachten af middels de OPTT Methode.

Elk Project is ontworpen volgends de OPTT methode en bestaat uit 3 fases. 

Learn, Live and Lead.  
Middels een voortraject, welke bestaat uit opdrachten, video's, audioboeken en coaching calls via Zoom, doorloop je de Learn Phase. 

LIVE
Tijdens de Live Phase leren wij jou het geleerde te integreren/toe te passen en kom jij van de klachten af waarvan de specialisten zeggen leer er maar mee leven. 

The Lead Phase is de laatste fase waarin jij je zelf leid en niemand meer nodig hebt. Wij ondersteunen jou daar waar nodig, maar in principe ben je volledig zelfredzaam. Mocht je toch nog begeleiding nodig hebben, dan zijn wij er natuurlijk voor je. 

Afsluitend vind er een Follow-up sessie plaats waarin wij het project gaan evalueren en de punten op de I zetten. Zo nemen wij jou aan de hand mee en kom jij van de piep in jouw hoofd af. Dit garandeer ik je. 

No Cure No Pay. 

Tijdens jouw project pakken wij alle factoren aan die de Tinnitus veroorzaakt en daarmee jouw leven met een piep terroriseert. Ik zal drie geheimen met je delen over hoe jij dat kan bereiken.  

En ik weet wat je waarschijnlijk denkt: wat een scam, onzin, oplichters. Maar nogmaals, ik ga je een uitleggen hoe wij dit voor elkaar gaan krijgen, hoe wij de Tinnitus kunnen beïnvloeden. 

Het eerste geheim 
Het eerste geheim zijn Triggerpoint zijn een soort van knopen in een spier zoals in je SCM of kaak die een sensor kunnen beïnvloeden, in jouw geval je oor. Het probleem is namelijk dat deze spier de symptomen kunnen opwekken. 

Het is belangrijk om te weten dat met de behandeling van de triggerpoint alleen een symptoom aan het bestrijden bent en niet de onderliggende oorzaak. Het zal daarom weer terug komen totdat je de oorzaak van de overgevoeligheid hebt gevonden en de tools hebt gebruikt om de bron aan te pakken.

Het tweede geheim
Het tweede geheim is dat jouw centrale zenuwstelsel verkeerd staat afgesteld omdat jouw lichaam in een soort van chronische staat van stress staat en daar kan je wat aan doen. Het belangrijkste om hier te begrijpen is dat je gelijk moet handelen wanneer dit gebeurt. Zo weet je waar je werk hebt te verrichten. 

Daarnaast is het van groot belang dat je de voorwaarden gaat scheppen die er voor zorgen dat je meer aan kan en dit systeem gaat trainen. 

Het derde geheim
Het derde geheim is dat je waarschijnlijk iets aan het onderdrukken bent. Het belangrijkste om te begrijpen is dat je lichaam allemaal signalen afgeeft terwijl je er niet eens van bewust bent. Het is belangrijk dit te gaan herkennen. 

Ik weet wat je denkt.  
Makkelijker gezegd dan gedaan, of, bij mij is dit niet het geval, ik ben heel erg gelukkig. Het zit vaak diep weg gestopt en het is ook lastige door de opstapeling van kleine en of grote gebeurtenissen. Denk maar eens aan je grootste liefde, je reptielen brein veroorzaakt een fysiologische reactie waardoor je jeuk krijgt, gaat blozen, opgewonden, gaat. bewegen, wil gaan eten of misschien wel heel verdrietig wordt omdat er allemaal herinneringen aan gekoppeld zitten. 

Wellicht zit er een woede onder. Wellicht dacht je aan je kind, je partner, je ouders, je aller grootste passie of het ontbreken daarvan. 

Ik heb een methode ontwikkeld waarmee we de onderliggende oorzaken boven water kunnen krijgen zodat we er wat aan kunnen doen of er voor kunnen zorgen dat het verwerkt wordt als je er niet aan kan doen. In 6 weken leg ik je de methode uit en tijdens de live dagen gaan we de technieken samen toepassen.  

Je denkt nu vast, Ja maar waarom kunnen andere specialisten dit niet? Geen idee! Het is voor mij iets normaals net als lopen? Je moet wel weten hoe je de lichaamssignalen moet herkennen en iemand kan triggeren. 

Makkelijk is het niet, anders zou iedereen het wel doen toch? 

Laten we samen tot de kern komen, alsof we een ui gaan pellen. Ik heb als coach al honderden ondernemers zoals jij van hun chronische klachten afgeholpen, ik begeleid jou graag in 7 weken tijd door dit proces heen.

Doe de test en plan een call of proefbehandeling in om de laatste details te bespreken of het gewoon te ervaren. Wees er wel snel bij want 28 maart starten wij met Project The Eliminators, de editie voor ondernemers en executives die minder dan ton per jaar verdienen en een week later op 4 april starten we met Project The Silencer, de editie voor ondernemers en executives die meer dan een ton per jaar verdienen. 

Je denkt waarschijnlijk waarom de indeling op inkomen. Dat zal ik je vertellen, ik heb gemerkt dat deze twee groepen heel verschillend omgaan met problemen en dit vergt een iets andere aanpak. 

Voor de Jan Modaal gaan wij later dit jaar een programma lanceren. Even geduld nog dus. 
 
We hebben 4 plekken voor project the Silencer en 8 plekken voor Project the Eliminators dus wees er snel bij.

We zijn er om te helpen en ik kan je niet alle geweldige resultaten laten zien die wij hebben behaald bij andere ondernemers die zoals jij ook de ballen proberen hoog te houden in hun onderneming, hun gezin en in hun sociale netwerk. 

De eerste deelnemers krijgen een forse korting, de volgende programma's zullen niet van deze korting kunnen genieten. Daarnaast zullen de groepen ook groter worden. 

2 Minuten,
10 Vragen.

Ontvang direct de uitslag van de test

Ontdek of jij van de Tinnitus af kan komen.

2 Minuten,
10 Vragen.

Ontvang direct de uitslag van de test

Ontdek of jij van de Tinnitus af kan komen.

DE TINNITUS TEST

DE TINNITUS TEST

Door deze 10 vragen te beantwoorden ontdek jij of je geschikt bent voor een van de trajecten welke jou naar een leven zonder Tinnitus kan leiden.

Is het oorsuizen langer dan 6 weken aanwezig?
Ja
Nee

In 7 weken naar de bron van stilte

     Vind de bron

Bereid je online voor op de live dagen middels opdrachten, audioboeken, video's en de OPTT Formulieren.

     Schakel deze uit

Integreren alle technieken onder begeleiding van ervaren coaches, behandelaren en schakelen de piep bij de bron uit tijdens de 3 daagse retraite

    Ervaar de stilte

Pas deze technieken de rest van je leven toe zodat jij begrijpt wat de piep jouw probeert te vertellen.

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Waarom zeggen alle specialisten dat ik er mee moet leren leven?
Bij Tinnitus zonder enige aanwijsbare oorzaak weet de specialist niet hoe ze jou kunnen helpen. Bij een positieve Tinnitus-Test weten wij dit wel en kunnen wij jou naar een leven leiden zonder Tinnitus. 
10 vragen?
Uit de antwoorden kunnen wij herleiden dat drie geheime die Alex bespreekt in de bovenstaande video bij jou van toepassing zijn en jou dus van de Tinnitus af kunnen helpen.
Wordt het vergoed door mijn verzekeraar?
Wij hebben geen overeenkomsten met verzekeraars.
Wat komt er na de Test
Bij een positieve test nodigen wij je graag uit voor een gratis adviesgesprek. 
Wat zijn de kosten voor een traject
Tijdens het adviesgesprek bespreken wij wat er voor jou nodig is om het gewenste resultaat te bereiken. Op basis hiervan berekenen wij de kosten voor jouw traject.

OPTT | Optimal Performance Training & Therapy 
Mia van IJperenplein 70, 3065JK Rotterdam
Copyright © 2022 - All Rights Reserved